banner

Smarticate.
Ontwikkeld in, door en voor de maakindustrie

SMARTICATE is het meest complete procesautomatisering systeem voor de maakindustrie. Met de nauwkeurig samengestelde set aan functionaliteiten voor assemblage en productieomgevingen digitaliseer je jouw gehele shopfloor.

PROCES FOCUS
VMT
MKG
ECI

PARTNERS

Smarticate werkt samen met diverse ERP- en implementatiepartners. Zo realiseren wij de beste koppeling met bestaande ERP systemen en halen onze klanten het maximale uit Smarticate. Benieuwd wie onze partners zijn, of zelf partner worden?

 

MEER OVER ONZE PARTNERS

OVER ONS

Smarticate is een zelfstandig software bedrijf, voorkomend uit VMT Groep BV. Smarticate is ook de productnaam van de oplossing.

Omstreeks 2014 is gestart met de ontwikkeling van een mobiele en digitale manier van werken binnen een productieomgeving. Het uitgangpunt was dat iedere medewerker alle registratie, administratie en informatie moet kunnen vinden en bedienen zonder tijdverlies, zonder kans op fouten en gebaseerd op centrale informatievoorziening.

Smarticate is ontwikkeld en getest binnen VMT wordt hier ook door alle 70+ medewerkers gebruikt in combinatie met Ridder iQ.

Mede door het succes bij VMT en de interesse van vergelijkbare bedrijven, is Smarticate uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie. Voor verkoop en ondersteuning maakt Smarticate gebruik partners, zodat klanten een totaaloplossing krijgen van ERP en Smarticate.