Alle data direct voorhanden

Digitale communicatie

Uitlezen van tekeningen

Intergreert met ieder ERP systeem

Track & Trace

In- en uitslaan van goederen

Volledig mobiel

Smart time registration

Alle data direct voorhanden

Digitale communicatie

Uitlezen van tekeningen

Intergreert met ieder ERP systeem

Track & Trace

In- en uitslaan van goederen

Volledig mobiel

Smart time registration

FUNCTIONALITEITEN

Met de ideale set van functionaliteiten voor de moderne assemblage- en productieomgeving hebben medewerkers altijd toegang tot alle relevante, actuele informatie. Mobiel en volledig digitaal.

 

  • Koppel en integreer al je systemen.
  • Maak medewerkers onderdeel van het proces.
  • Optimaliseer processen met inzicht en overzicht.

 

NEEM CONTACT OP

PEOPLE

Met Smarticate halen je werknemers het beste uit hun werkdag. Door altijd en overal toegang te hebben tot de juiste, actuele informatie via mobiele apparaten. Wat de taak ook is: iedere handeling wordt begeleid door de juiste informatie en documenten. Ook urenregistratie gaat eenvoudig en nauwkeurig via dezelfde mobiele apparaten, terwijl papier verdwijnt van de werkvloer.

LEES MEER

PROCESS

Smarticate brengt jouw resource planning naar een hoger niveau door informatie tussen mensen, systemen en processen te stroomlijnen én te integreren in je ERP-systeem. Omdat je processen volledig digitaal zijn, kan alle beschikbare data continu worden gebruikt voor verdere optimalisatie. Bovendien heb je continu inzicht in voortgang en productiedata. Met die hoge mate van controle over je processen maximaliseer je de efficiency in de organisatie.

LEES MEER

SYSTEMS

Doordat Smarticate specifiek is ontwikkeld voor de maakindustrie beantwoordt het aan alle branchespecifieke wensen en behoeften. Smarticate maakt jouw digitale productiesystemen completer door slimme functionaliteiten toe te voegen zoals track en trace van materialen, CAM-aansturing, digitale tekeningen, planning, prioritering en communicatie. Ook is Smarticate onafhankelijk en integreert met ieder ERP-systeem.

LEES MEER

Wat onze mensen doen met Smarticate? Orders verwerken, foto’s delen, meldingen lezen, tekeningen bekijken, machines besturen en de kwaliteitsregistratie. Maar bijvoorbeeld ook hun eten bestellen als ze ’s avonds werken. De app is een integraal onderdeel van onze organisatie geworden. Én van grote toegevoegde waarde!

LEES DE KLANTCASE

ONZE PARTNERS