SYSTEMS

Technische tekeningen en data
Integreert met ieder ERP systeem
Volledig mobiele oplossing

KOPPEL EN INTEGREER AL JE SYSTEMEN

Doordat Smarticate specifiek is ontwikkeld voor de maakindustrie beantwoordt het aan alle branchespecifieke wensen en behoeften. Smarticate maakt jouw digitale productiesystemen completer door slimme functionaliteiten toe te voegen zoals track en trace van materialen, CAM-aansturing, digitale tekeningen, planning, prioritering en communicatie. Ook is Smarticate onafhankelijk en integreert met ieder ERP-systeem.

 

NEEM CONTACT OP

TECHNISCHE TEKENINGEN EN PRODUCTIEDATA BEKIJKEN

Direct vanuit Smarticate zijn productiedocumenten en technische tekeningen te openen via de standaard beschikbare viewers (o.a. Adobe, 3D-Stepfiles)

INTEGREERT MET IEDER ERP-SYSTEEM

  • Gebouwd als verlengstuk van een ERP
  • Smarticate is volledig onafhankelijk
  • Data in ERP systeem blijft

Smarticate is opgebouwd als verlengstuk van een ERP- of orderverwerkingssysteem en gebruikt altijd de originele brondata. Alle intelligentie en logica van Smarticate staat los van de functionaliteit van ERP en is daardoor feitelijk onafhankelijk. De geregistreerde gegevens worden vanuit Smarticate ook weer teruggestuurd naar de bron, zodat management informatie, dashboards en rapportages vanuit het ERP-systeem verrijkt kunnen worden of intact blijven.

VOLLEDIGE MOBIELE OPLOSSING

  • Mobiele en flexibel
  • Iedere medewerker heeft beschikking over een persoonlijke tablet

Het uitgangspunt van Smarticate is dat een medewerker in een productielocatie mobiel en flexibel moet zijn. Dus iedere medewerker heeft de beschikking over een persoonlijke tablet waarmee zijn werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

MEER WETEN?

Vul je email adres in en ontvang meer informatie over Smarticate

Wat onze mensen doen met Smarticate? Orders verwerken, foto’s delen, meldingen lezen, tekeningen bekijken, machines besturen en de kwaliteitsregistratie. Maar bijvoorbeeld ook hun eten bestellen als ze ’s avonds werken. De app is een integraal onderdeel van onze organisatie geworden. Én van grote toegevoegde waarde!

LEES DE KLANTCASE

ANDERE FUNCTIONALITEITEN

Naast dat je al je systemen kunt koppelen en integreren, bevat Smarticate meer functionaliteiten. Zo optimaliseer je processen met inzicht en overzicht en kun je medewerkers onderdeel van het proces maken. Doordat Smarticate specifiek is ontwikkeld voor de maakindustrie beantwoordt het aan alle branchespecifieke wensen en behoeften.